Skrevet den 24 april, 2018 | af Jakob Sørensen

Tid til en opgradering? Så tjek denne trailer ud!

Fra forfatteren der skabte ‘Saw’ og ‘Indsidious’ filmene kommer der en lidt skæv film, der blander en masse genre sammen.

‘Upgrade’ foregår i den nærmeste fremtid, hvor teknologien styrer de fleste aspekter i folks liv. Også hovedpersonen i denne film, der får sin verden vendt på hovedet, da hans kone bliver myrdet. I tørst efter hævn, får han indopereret et eksperimentelt computerchipimplantat, der giver ham uanede kræfter… men alt har som sagt en pris!

Det er usikkert om denne film kommer i de danske biografer, men jeg skal på den ene eller anden måde nok få set den, da traileren i mine øjne er yderst lokkende.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑