Tjek traileren ud til Nicolas Winding Refns nye tv-serie

Nicolas Winding Refn – Copyright: BFI

Om man er fan af vor landsmand eller ej, ja så kan man ikke benægte at Nicolas Winding Refn er dygtig til det visuelle. Mange synes nok at hans film er for langsomme og prætentiøse, eller ikke er mere end tomme stiløvelser. Ikke desto mindre så formår manden at overleve som kunster, og Hollywood-stjernerne vil mere end gerne arbejde med ham. Personlig, så kan denne skribent godt lide samtlige af mandens værker, også dem som han har fået alle mest høvl for. Prætentiøs? Ja, det er mange af hans nyere film måske, men for mange er han en visuel mester, der formår at hypnotisere visse af os filmnørder.

Nu springer manden så ud i et tv-projekt med titlen ’Too Old to Die Young’, der har Miles Teller i hovedrollen (kendt fra ’Whiplash’, ’Divergent’ og den kommende ’Top Gun’ efterfølger’). Serien tager publikum med ned i den kriminelle underverdenen omkring Los Angeles, og fra trailerens start af, ja så er det tydeligt at det er Refn, som har sat denne scene. Stilen er klart hans, og personligt så synes denne skribent at den ser meget interessant ud. Hvert afsnit kommer til at varer 90 minutter, så det faktisk en 10-films sæson. Serien er produceret af Amazon Studios, og vil derfor kommer ud på deres streaming tjeneste Prime Video.

Copyright: Amazon Prime / One Media

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.