Den højt hypede efterfølger til sci-fi klassikeren 'Blade Runner' f..." /> To nye 'Blade Runner 2049' plakater - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 24 august, 2017 | af Jeppe Svan Sørensen

0

To nye ‘Blade Runner 2049’ plakater

Den højt hypede efterfølger til sci-fi klassikeren ‘Blade Runner’ fra 1982, har mødt megen mistro fra fans af originalen. Vi lever i en tid hvor filmstudierne samler mange gamle film og franchises op for at tjene penge på navngenkendelse og indbyggede fan-grupper. Så mange løftede øjenbryn har peget i vegne af ‘Blade Runner 2049’ siden den blev annonceret. For mit vedkommende (‘Blade Runner’ står for mig som muligvis den bedste science fiction nogensinde lavet) har jeg også fulgt ekstra med i produktionen og reklameringen for efterfølgeren – både spændt og nervøst. Men indtil videre har det mest været lovende ting der kom ud: Dennis Villenueve som instruktør, (En af de mest solide og spændende nye instruktører der arbejder i dag) Ridley Scott på bagsædet, (Fordi…. ‘Prometheus’) Roger Deakins som cinematographer (‘Blade Runner’- universet er om noget visuelt – og Deakins er meget muligt hvor tids mest talentfulde stemningsmager) og lovende teaser-trailers. De sidste par fuldlængde trailers var også lidt alarmerende, men stadigt drøn-flotte og sagde ikke for meget om plottet. Men ak – se dog:

Hvad? Hvad fanden er der sket?

Det ligner oprigtigt en dårlig fan-plakat som er smækket sammen i Photoshop på en halv time! Det ligner Sharknado! Fuldstændig smagløs – og helt ude af tone.
Selvfølgelig skal man ikke dømme på plakaten, og der er sikkert en god forklaring med et kød-hovede af en Warner Bros.’ chef der har bedt dem om at smække en hurtig plakat sammen som “ligner den der Star Wars eller whatever, bare spyt noget ud”. Filmen kan stadig være god, men hvorfor får vi serveret sådan noget amatørarbejde?
Trods alt er har amerikanerne fået serveret en noget flottere version af plakaten:
– den foroven må være den danske version. Men hvorfor der overhovedet skal findes sådan en plakat er et mysterie!

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Studerende og filmnørd med svaghed for instruktører som Paul Thomas Anderson og David Lynch - er især glad for film med ambitioner og eftertænksomhed!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑