filmnyheder

Skrevet den 2 februar, 2019 | af Jakob Sørensen

0

To nye ‘Mission: Impossible’ film på vej!

Hvis du er fan af Tom Cruise og hans Ethan Hunt karakter fra ‘Mission: Impossible’ filmene, ja så læn dig bare godt tilbage, for der er mere på vej. Paramount Pictures har netop udgivet to udgivelses datoer for de næste par film i denne succesfulde franchise.

Ingen nærmere detaljer er blevet udgivet omkring filmene, andet end det er manusforfatteren og instruktøren til de to forgående film, Christopher McQuarrie, som også skal skrive historierne. Nummer 7 i rækken vil have premiere den 23. Juli 2021, mens efterfølgere kommer ud det efterfølgende år den 5. August.

Planen er (som du nok kan regne nu) at skyde begge film samtidig, hvilket kaldes “back to back”, for at nå disse udgivelsesdatoer. Cruise er ved at indspille hans ‘Top Gun’ efterfølger, men hvis alt går efter planen, så begynder kameraet at rulle til det nyeste Ethan Hunt eventyr allerede slutningen af dette år. At lave to film på engang, er nok også et smart trick af Paramount, siden at Marvel og Disney synes at eje hvert filmår, når det kommer til kroner og øre.

Copyright: Paramount Pictures

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑