streamingnyheder

Skrevet den 11 oktober, 2018 | af Line F. Svare

1

Tobias Lindholm laver serie om ubådssagen og drabet på Kim Wall

Der er ikke noget som hedder “too soon” når det kommer til at lave en tv-serie om ubåds-Madsen og drabet på Kim Wall. Sådan ser det ihvertfald ud nu, med denne dugfriske nyhed: 2017s mest omtalte nyhedshistorie bliver nu til en mini-serie. Og det er heller ikke hr. hvem-som-helst som skal skabe den, nemlig Tobias Lindholm, som vil både skrive og instruere serien.

Tobias Lindholm er kendt som en dygtig og hædret manuskriptforfatter, bl.a. bag ‘Jagten’, ‘Borgen’ og ‘Bedrag’, men ligeledes som en virkelig dygtig filminstruktør med film som ‘Kapringen’ og ‘Krigen’ (som han naturligvis også har skrevet).

På samme måde som vi har set det for nyligt med ‘Utøya’, ønsker Lindholm ikke at vise eller fokusere på gerningsmanden. Det er altså ikke en film om Peter Madsen, men en film om efterforskningen. Lindholm skaber også serien i tæt samarbejde med Kim Walls forældre og efterforsker Jens Møller fra Københavns Politi.
Lindholm udtaler selv; ”Jeg er interesseret i menneskene og arbejdet, som opklarede forbrydelsen, såvel som menneskene, som må fortsætte med at leve deres liv – trods forbrydelsen. Derfor kommer gerningsmanden ikke til at være synlig på noget tidspunkt.”

Tv-serien har allerede fået titlen ‘Efterforskningen’, og skulle begynde at filme i starten af næste år.

Tags:


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Tobias Lindholm laver serie om ubådssagen og drabet på Kim Wall

  1. Line F. Svare says:

    Jeg er rimelig vild med Tobias Lindholm, fandme spændende hvordan det her bliver!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑