vi anbefaler...
vi anbefaler...

‘Togetherness’ en familiekomedie på HBO

Er ‘Togetherness’ HBO’s ‘Modern Family’.

HBO har efterhånden fuld knald på med drama genren. Selvom der er unikke komedier som ‘Girls’, ‘Veep’, ‘Getting On’ og ‘Silicon Valley’ så er det ofte de dramatiske serier der oftest bliver fremhævet.

Nu kommer der en serie som fokusere på familielivets glæder og udfordringer. Men det der adskiller ‘Togetherness’ fra de andre HBO serier er, at den hverken er spektakulær eller kontroversiel.

‘Togetherness’ handler om en kvartet af karakterer, der bor i Los Angeles og hvis familieliv vi følger. Brett (Mark Duplass) og Michelle (Melanie Lynskey) er gift med to børn, og er nødt til at dele hus med to andre. Bretts bedste ven Alex (Steve Zissis), en ludfattig skuespiller der er blevet smidt ud af sit hus og Michelles søster Tina (Amanda Peet), som for nyligt er flyttet fra Houston og hvor kæresten lige har slået op med hende. Selvom Brett og Michelle ser ud til at have det hele under kontrol, står de over for deres egne problemer. Deres ti år lange ægteskab er druknet i dræbende rutiner, og sex har været ikke-eksisterende siden fødslen af deres yngste barn. Brett og Michelle er derfor et typisk billede på et par der undgår, at snakke og løse forholdets problemer.

Hvor ‘Mordern Family’ kan virke lidt overdrevet og karikeret når det kommer til humor og nogle af de historier der bliver fortalt, virker ‘Togetherness’ mere jordnær og tro mod hverdagens fortællinger i ‘børnefamilien. Humoren er spot on og henvender sig perfekt til voksne mennesker.

togetherness

‘Togetherness’ er det seneste projekt fra indie-filmskaberne Jay og Mark Duplass, som har skrevet, instrueret og produceret mere end 20 film inklusiv ‘Cyrus’, ‘Jeff Who Lives at Home’, ‘Baghead’ og deres gennembrud fra 2005 ‘The Puffy Chair’. Den første sæson af ‘Togetherness’ består af 8 episoder, som alle er skrevet og instrueret af de to brødre.

‘Togetherness’ har premiere på HBO Nordic den 12. januar.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.