Disney

Tony Award®- og Pulitzer Prize-vindende musical ‘Hamilton’ kan snart opleves i DK

Musicalsensationen bliver tilgængelig fra dag ét på Disney+, og alle kan glæde sig til en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer det bedste fra teater, film og streaming.

‘Hamilton’ filmversionen af den originale Broadway produktion, bliver nemlig tilgængelig på Disney+ fra allerførste dag, når tjenesten bliver tilgængelig i Danmark den 15. september.

Filmversionen af den originale Broadway produktion af ‘Hamilton’  er en uforglemmelig filmisk forestilling, som kombinerer det bedste fra teater, film og streaming for at bringe det kulturelle fænomen til hjem over hele verden til en spændende, enestående oplevelse. ‘Hamilton’  er historien om USA dengang, fortalt af USA i dag – med musik, der blander hiphop, jazz, R&B og Broadway. ‘Hamilton’ har taget historien om én af USA’s grundlæggere, Alexander Hamilton, og skabt et revolutionært øjeblik i teatret – en musical som har haft en enorm gennemslagskraft; både kulturelt, politisk og uddannelsesmæssigt.

Optagelser fandt sted på The Richard Rodgers Theatre på Broadway i juni 2016, og filmen transporterer sit publikum ind i Broadway-forestillingens verden på en helt unik og intim måde. Lin-Manuel Miranda har skrevet manuskript, musik og sangtekster til ‘Hamilton’ , mens Thomas Kail har instrueret forestillingen, som er inspireret af bogen Alexander Hamilton af Ron Chernow. Forestillingen er produceret af Thomas Kail, Lin-Manuel Miranda og Jeffrey Seller med Sander Jacobs og Jill Furman som executive producers. RadicalMedia har produceret filmen. 

Den 11-dobbelte Tony Award®-, Grammy Award®-, Olivier Award- og Pulitzer Prize-vindende musical har følgende skuespillere på rollelisten: Daveed Diggs som Marquis de Lafayette/Thomas Jefferson; Renée Elise Goldsberry som Angelica Schuyler; Jonathan Groff som King George; Christopher Jackson som George Washington; Jasmine Cephas Jones som Peggy Schuyler/Maria Reynolds; Lin-Manuel Miranda som Alexander Hamilton; Leslie Odom, Jr. som Aaron Burr; Okieriete Onaodowan som Hercules Mulligan/James Madison; Anthony Ramos som John Laurens/Philip Hamilton og Phillipa Soo som Eliza Hamilton. 

‘Hamilton’ kan opleves på Disney+ fra 15. september.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.