streamingnyheder

Skrevet den 24 maj, 2019 | af Rikke Ingemann Jensen

2

Topmodel Alexa Chung laver modekonkurrence for Netflix

Indtil videre har det primært været den tyske topmodel Hedi Klum, der har været vært på diverse modeserier som “Project Runway” og “Americas Next Topmodel”, men nu er der en ny model på catwalken. Det er nemlig Alexa Chung, der er vært på Netflix første egenproduceret modekonkurrence. Tan France, der er kendt fra “Queer Eye”, er medvært.

Showet ved navn ” Next in Fashion” vil handle om 18 designere, der dyster mod hinanden om at blive det nye store navn i modebranchen. Vinderen vinder $250.000 og muligheden for at få deres debutkollektion solgt gennem Net-A-Porter. Serien kommer til at indeholde 10 episoder. Elizabeth Stewart og Eva Chen er faste dommere, og der vil blive udskiftet andre dommere hver uge.

Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort.

Tags: , , ,


Om skribenten

21-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.2 Responses to Topmodel Alexa Chung laver modekonkurrence for Netflix

  1. Line F. Svare says:

    WAAAAHHH!!! Nøj altså!! Jeg eeeeeeeeelsker Project Runway, og jeg elsker Tan France – så det kan da kun blive fantastisk!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑