Skrevet den 10 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til A Midsummer Night’s Dream

William Shakespeare’ aftryk på kultur, lyrik og det engelske sprog, er enormt! Alle hans teaterstykker/historier er legendariske, nogle mere end andre, og på det store lærred er Shakespeare blevet brugt rigeligt.

Men, denne gang er det ‘En skærsommernatsdrøm’, som får et moderne “make over”, og det er enten noget man vil elske eller elske at hade! Hvor jeg står, det ved jeg ikke før filmen er blevet luret, men den får nok ikke premiere herhjemme. Og hvis den kommer her til landet, så vil det højst sandsynligt være ved de små og smalle danske biografer.

Derudover, så skal man tolerere Shakespeare’ sprog. For jeg kan godt forstå det er underligt, at se folk gå rundt i nutidigt tøj, imens man taler som man gjorde for 400 år siden.

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑