Skrevet den 3 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til I AM THE NIGHT

Jeg vil gerne indrømme en ting. Når det kommer til serier, ja så plejer jeg ikke at være opstemt, når der kommer trailere ud til dem. Men denne gang, ja, så er jeg opstemt!

‘I AM THE NIGHT’ ser hvert fald ud til at være en atmosfærisk og spændende krimi-serie, der prøver at kaste lidt lys over en af USA’ mest berømte mordsager (The Black Dahlia murders). Serien er instrueret af Patty Jenkins, der lavede ‘Wonder Woman’, og har Chris Pine i hovedrollen.

Hvordan og hvorledes vi herhjemme i DK kommer til at se serien, ja det er lidt ukendt på nuværende tidspunkt.

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑