Skrevet den 7 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til Animal World

Jeg er meget usikker omkring denne film, for enten kommer den til at stinke eller være genial! Jeg ved blot, at film med en fyr i klovne-kostume, der svinger rundt med samurai-sværd… ja, den skal da ses. Og så er Michael Douglas med, hvilket bare gøre mig mere interesseret. Om filmen rammer de danske biografsale er meget usikkert, men på en eller anden måde, så skal jeg nok få set kinesiske ‘Animal World’.

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.2 Responses to Trailer til Animal World

  1. Anonym says:

    Vil også gerne se den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑