Skrevet den 27 november, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til Artemis Fowl

Det er ikke første gang, at Walt Disney Studios og instruktør/skuespiller Kenneth Branagh samarbejder. Manden instruerede både den første Marvel ‘Thor’ film og live-action versionen af ‘Askepot’. Og i mens manden laver genindspilning af ‘Døden på Nilen’, hvor han igen spiller mesterdetektiven Hercule Poirot, ja så har han også haft tid til at lave ‘Artemis Fowl’.

Denne skribent skal være bundærlig og indrømme, at han ikke havde hørt om projektet før nu. Traileren er gør hverken det ene eller det andet for mig, men ligner en ganske typisk Disney-fantasy/sci-fi værk anno 2019. Måske er du mere optimistisk, men kommenter endelig, så vi kan hører din mening.

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Trailer til Artemis Fowl

  1. Line F. Svare says:

    Den rolle kræver sgu meget af den unge skuespiller – bliver virkelig spændende at se om de kan ramme den specielle karakter Artemis er…. Jeg er dog skeptisk må jeg helt ærgerlig sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑