Skrevet den 7 november, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til Back Roads

Som teenager spillede han en slags ung James Bond i ‘Stormbreaker’. Derefter havde han hovedrollen i Blockbuster-filmen ‘ I Am Number Four’, som kombinerede science fiction, action og teenage-romantik. Og så spillede han den unge fyr Adam i ‘Magic Mike’, hvor han sammen med de ældre drenge smed tøjet foran halvfulde højtrystede kvinder.

Navnet er Alex Pettyfer, og han ser ud til med denne film at smide sin “pretty boy” attitude. ‘Back Roads’ er den mørke historie om Harley, der tager sig af sine tre søstre, imens deres mor sidder i fængsel for manddrab på deres far, som var en skidt karl. Men Harley har svært ved at få enderne til at mødes, og snart indhenter fortiden og familiens hemmeligheder ham.

Denne skribent synes denne trailer ser ret solid ud. Men ikke nok med at Alex Pettyfer går ind i en mere seriøs rolle, så er dette gudhjælpemig også mandens debut som instruktør. Jeg er faktisk ret imponeret over denne unge brite.

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑