Skrevet den 12 oktober, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

Trailer til ‘Christian IV – den sidste rejse’

Danskere elsker at lave historiske film. Vi har produceret film som ‘Under Sandet’, ‘Fuglene over sundet’ og ‘En kongelig affære’. Den sidstnævnte var endda nomineret til en Oscar. Nu kommer der endnu en historisk film, der forhåbentlig får en del danskere i biografen.

Filmen hedder ‘Christian IV – den sidste rejse’ og har blandt andet Rudi Køhnke og Rosalinde Mynster på rollelisten.

Året er 1648. Christian IV er alvorligt syg, og med døden i hælene tager den syge konge mod København for at dø på Rosenborg Slot. Han sender bud efter sin ekskone Kirsten Munk, som han har holdt indespærret siden deres voldsomme skilsmisse. Kirsten skal underskrive en række anklagepunkter, så Christian kan få oprejsning og sikre sit eftermæle; men gensynet sætter ild til en fortid med utroskab og jalousi. Turen mod København bliver en rejse i Christians og Kirstens stormfulde ægteskab, fra første møde og forelskelse til bitter strid og ulykkelig kærlighed. Et kammerspil i en karet, der ræser gennem kærlighed, had, synd og forsoning.

Biografpremieren er d. 13 december

Tags: ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑