Skrevet den 13 august, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til ‘Hell Fest’

Slasher-genren synes ikke død, for her kommer ‘Hell Fest’. Præmissen er ganske enkel, ja rent faktisk skræmmende enkel, men sådan er det med slasher-film.

Det hele foregår i en forlystelsespark, hvor man normalt har det sjovt med en øl eller candyfloss ved hånden. Men, det bliver en uhyggelig oplevelse for en gruppe unge, da en seriemorder en dag beslutter sig for, at udvide jagtmarkerne til et mere offentligt sted, såsom en forlystelsespark. Og finde den perfekte gruppe som man kan “lege” lidt med.

Filmen er produceret af den erfarne Gale Ann Hurd, som har produceret film som ‘Aliens’, ‘Terminator 1 & 2’, ‘Armageddon’ og tv-serien, ‘The Walking Dead’. Instruktøren er den samme som lavede Paranormal Activity: The Ghost Dimension, og som har været filmklipper på mange gyserfilm fra Blumhouse Productions, såsom ‘Get Out’.

I følge denne skribent, så ser traileren visuel flot ud, men man frygter meget, at plottet såvel skuespil vil skrabe bunden, med mindre man har et glimt i øjet. ‘HELL FEST’ ramme de danske biografer, d. 27 september.

Copyright: Lionsgate / CBS Films

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑