Skrevet den 27 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til HUNTER KILLER

Hvis jeg nævner Gerard Butler, så vil andre nok kommer op med ord som: “Overdrevent action”. For denne skotske skuespiller er nærmest blevet synonym eller rettere sagt repræsentant for den overdrevne action-genre. ‘Hunter Killer’ er endnu en titel til mandens CV. Her er der tydelig blevet brugt godt med penge på at få publikum til IKKE at kede sig, og hvis man følte sig godt underholdt af film som f.eks. ‘Geostorm’, ja så er der nok jackpot hér. Personligt så er denne skribent til ubådsfilm, men jeg tror ikke at den kommer ind på min favorit-liste. Derudover, så er dette svenske Michael Nyqvist’ sidste film, før han sidste år desværre døde af lungekræft.

‘Hunter Killer’ kommer ud til efteråret.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Trailer til HUNTER KILLER

  1. Line F. Svare says:

    Gerard Butler er en seriøst dygtig skuespiller. Jeg fatter ikke han bliver ved med at tage de her dødsyge forfærdelige action-film. Det fandme spild af talent! Jeg håber virkelig det fordi han bare synes det er sjovt at lave de film!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑