Skrevet den 4 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til LONDON FIELDS

London Fields er en film fyldt med kendte ansigter, og det er jo noget som altid lokker betalende film-gængere. Men hold da op, hvor er denne trailer dårlig…. ja, det er faktisk chokerende dårlig! Og det tyder på, at filmen nok også er af samme kvalitet. Visuelt alene, ser den rædselsfuld og “billig” ud. Det er nok en af de film, som ikke får lov til at ramme verdens biografer, slet ikke de danske. Jeg lugter en kandidat til næste års Razzie Awards!

 

Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Trailer til LONDON FIELDS

  1. Mike says:

    jeg syntes denne trailer er virkelig god, det chokere mig er der er så mange dårlige anmeldinger om denne trailer. Tag dig sammen jacob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑