Skrevet den 4 januar, 2019 | af Rikke Ingemann Jensen

Trailer til Netflix’ action-thriller ‘Close’

Netflix står til at producere flere Netflix originals end nogensinde før i 2019, og ‘Close’ er bare starten på en lang række film, der er i vente. For få uger siden havde Netflix premiere på ‘ Bird Box’, der er den mest sete film på Netflix nogensinde. Dette viser, at der er ingen tvivl om, at Netflix kan fange sit publikum.

Denne gang er filmen en action-thriller ved navn ‘Close’. Filmen er fiktion inspireret af den virkelige bodyguard Jacquie Davis’ liv. Hovedrollen Sam, der er terrorbekæmpelsesekspert, får jobbet som bodyguard for den unge og rige arving Zoe. Da nogen prøver at kidnappe dem, men mislykkes gør kvinderne det til deres mission at finde ud af, hvem der stod bag.

Sam spilles af Noomi Rapace, der er kendt fra ‘ Girl With The Dragon Tattoo’ og Zoe spilles af Sophie Nelisse. Filmen har premiere på Netflix d. 18 januar, det er dog ikke offentliggjort, om den har dansk Netflix premiere denne dag også.

Tags: , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑