En stor række af Danmarks dygtigste skuespillere har takket ja til a..." /> Trailer og plakater til 'Mænd og Høns'! - Filmpuls

Skrevet den 22 december, 2014 | af Line F. Svare

Trailer og plakater til ‘Mænd og Høns’!

En stor række af Danmarks dygtigste skuespillere har takket ja til at være med i Anders Thomas Jensens næste film, ‘Mænd og Høns’. Anders Thomas Jensen er instruktøren bag ‘Blinkende Lygter’, ‘De grønne slagtere’ og ‘Adams Æbler’ – alle tre har han også selv været manuskriftforfatter på, men han har også været med til at skrive film som ‘Efter brylluppet’, ‘Brødre’, ‘I Kina spiser de hunde’ og ‘Hævnen’. Et virkelig imponerende CV.
Den næste film i rækken er ‘Mænd og Høns’ som har en rolleliste bestående af Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, David Dencik, Nicolas Bro, Søren Malling, Bodil Jørgensen, Kirsten Lehfeldt og Ole Thestrup. Filmen har fået sin første trailer, som du kan se her for oven!
Filmen er en sort komedie, i rigtig Anders Thomas Jensen stil, og handler om to brødre som lærer deres biologiske far og meget specielle slægtninge at kende.
Også karakterplakater er blevet offentliggjort, hvor man tydeligt kan se de forandringer de kendte skuespilleres udseende er blevet udsat for.

[raw][Not a valid template][/raw]

Tags: , , , , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.2 Responses to Trailer og plakater til ‘Mænd og Høns’!

 1. Niels Borg-Østerlin says:

  Jeg vil godt købe følgende 2 filmplakater:

  Mænd og høns
  9. april

  Med venlig hilsen
  Niels Borg-Østerlin
  Risvænget 1
  7470 Karup J.
  Tlf 71 77 14 48

  • Karen Andersen says:

   Hej Niels,
   Vi sælger desværre ikke plakater. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til din lokale biofgraf. De sælger ofte plakaterne, når filmen er blevet vist 🙂

   Med venlig hilsen
   Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑