Trailer til 'THE BOYS' Sæson 2. Filmpuls.dk
Amazon Prime Video

Trailer og Teaser til ‘THE BOYS’ sæson 2

Sæson 2 af ’THE BOYS’ prøver vores helte Hughie, Butcher og kompagni at komme til hægterne efter strabadserne i sæson 1. De er endt i offentlighedens søgelys, og skal nu undgå myndighederne, mens de bekæmper superheltene ’The Seven’. Samtidigt må ’The Seven’ vænne sig til en offentlig kendt trussel og et nyt medlem ’Stormfront’(Aya Cash). Hvilket ser ud til at være en overraskelse at dømme ud fra den teaser, der dukkede op på ’THE BOYS’ Instagram-profil og senere på Youtube:

 

Traileren og teaseren lover en sæson 2, der er meget i tråd med den første. Du kan se samme rå humor og brutalitet i traileren, der er klippet til Billy Joel’s ’We didn’t Start the Fire’. Sæsonen lander den 4. September, og jeg glæder mig til at se, hvordan den udarter sig.

 

Hvad er ’THE BOYS’?

Amazon Primes egen serie ‘THE BOYS’ er baseret på Garth Ennis tegneserier, og viser en verden, hvor superhelte misbruger deres kræfter. Vi følger en lille gruppe, ledt af den kyniske Billy Butcher (Karl Urban) og rekrutten Hughie Campbell (Jack Quaid), der prøver at få bugt med superhelte-gruppen ’The Seven’ og fimaet bag dem ’Vought’. Samtidigt er der internt i ’The Seven’ problemer. Det nye medlem ’Starlight’ (Erin Moriarty) prøver at finde et moralsk ståsted, mens den dybt ustabile frontfigur ’Homelander’(Antony Starr) skaber et (mildest talt) utrygt arbejdsmiljø.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.