Skrevet den 10 oktober, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til ‘Ondskabens Kirkegård’

Er du klar til at skide godt og grundigt i bukserne? For, hvis du allerede har fået voksenbleen på, ja så skal du snart gøre dig klar til remaket af Stephen Kings ‘Pet Sematary’, eller ‘Ondskabens Kirkegård’, som den så originalt hedder på dansk. Mød familien som har det hele, villa og Volvo, men det varer ikke længe før de har slået sig ned i det nye sted, at de grusomme begivenheder starter.

Personligt, ja så “skider” denne skribent ikke i bukserne af denne trailer. Ja, den ser velproduceret ud, men jeg skal overbevises mere, hvis dette skal blive næste års store horror-begivenhed. Må indrømme, at jeg indtil videre er lidt skuffet!

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑