Skrevet den 8 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til serien ‘Kidding’

Jim Carreys var en af 90’ernes største filmstjerner, og nok den mest profitable komiker for Hollywood den gang. Den tid er slut, og selvom Carrey stadig er et stort navn, som jeg især har mange nostalgiske filmøjeblikke med. Ja, så må vi indrømme at hans karrierer i komedie-genren nok har taget en lang pause. Men, så er det jo godt, at manden også er en helvedes god skuespiller, der især i den dramatiske genre er fænomenal.

Carrey har nu sprunget ud i en serie, der nok ikke vil blive som andre serier på markedet i øjeblikket. Nok mest fordi at en af skaberne af serien er franske Michel Gondry, der har en stil der bestemt ikke er “mainstream”. Det er ikke første gang at Carrey og Gondry har arbejdet sammen, da de tilbage i 2004 lavede mesterværket ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, som også var med til at skubbe Carrey ud af rollen som “den sjove mand”.

‘Kidding’ hedder serien, og bliver udgivet af ShowTime, som sidste år også genoplivede David Lynch’ kultserie ‘Twin Peaks’.

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑