Skrevet den 14 august, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til ‘Slaughterhouse Rulez’

Jeg kan godt lide britisk humor, og jeg kan især godt lide film med Simon Pegg og Nick Frost. Men, dette er ikke en film instrueret af deres “partner in crime”, Edgar Wright, og manuskriptet er heller ikke skrevet af Pegg. Nej, dette er noget helt andet, og noget som denne skribent ikke synes ser særlig skæg ud. Men, man kan jo kun håbe på, at bag denne dårlige trailer kan være en sjov film.

Om ‘Slaughterhouse Rulez’ får dansk premiere…. ja, det tror jeg ikke!

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑