Skrevet den 19 august, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til ‘Storm Boy’

I tiden, hvor vi ikke kan lukke op for fjernsynet uden synet af vold og dårlige nyheder. Ja, hvorfor så ikke tag en tur i biffen og få lidt opkvikkende positivitet. ‘Storm Boy’ er en umådelig sød film (måske for sødt til nogle), der handler om en dreng og hans tre pelikaner. Pelikaner som han fandt som nyudklækket, forladt af forældrne.

Jeg kan give medhold i at det simpelthen lyder for billigt og sukkersødt. Men, efter at have set traileren, så er jeg blevet overbevist nok om, at der måske kan gemme sig en livsbekræftigende historie, der handler mere om pelikaner og drengen der passede dem.

Om ‘Storm Boy’ får premiere herhjemme, ja det er lidt usikkert.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑