Skrevet den 29 august, 2018 | af Line F. Svare

Trailer til ‘Team Albert’

Danske youtubere er blevet en ret stor ting blandt børn og unge – de tjener kassen på sponsorater og likes. Og nu får den danske youtuber Albert Dyrlund sin helt egen film!

Er det mon den ægte historie om hvordan Albert blev youtube-stjerne? Næppe. Men filmen leger dog alligvel med ideen, og udnytter vores kendskab til Albert Dyrlund som youtuber.
I filmen møder vi Albert, som bare gerne vil være youtube-stjerne, og mener dette er en realistisk og ordentlig forventning til voksenlivet. Det er hans lærer stærkt uenig i, og Albert får derfor en udfordring; han skal skaffe 30.000 views på sin youtube kanal på én dag, så består han sine lektier.

Udover det, så kører filmen derudaf ultra energisk (som vi kender det fra danske youtubere), med typiske ungdomsfilms tematikker og hvad ser ud til at være middelmådigt skuespil. Det er ihvertfald det indtryk man får fra traileren.
Om filmen alene bare bliver en udnytning af Albert Dyrlunds popularitet til at tjene nogle penge, bliver spændende at se når den har premiere d. 4 oktober.

header: Regner Grasten Film

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑