Skrevet den 10 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til The Favourite

Fra instruktøren der gav os den total skæve og skægge mini-mesterværk, ‘The Lobster’, kommer her en ny gakket film. Hvis du er til kulsort humor, så tror jeg godt du kan glæde dig til denne film, det gør jeg i hvert fald. Emma Stone og Rachel Weisz vender op og ned på det hele, i ført kostumer anno 17 hundrede et eller andet. Så forbered dig på, ‘The Favorite’, for det kommet til at gå skævt for sig.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑