Skrevet den 8 juni, 2018 | af Søren Madsen

Trailer til ‘The Girl In The Spider’s Web’

I går udkom første trailer til ‘The Girl In The Spider’s Web’.

Vi får de første billeder af en Claire Foy i en helt anden rolle end vi er vant til: Som den unge computer-hacker Lisbeth Salander. Vi kender hende fra den biografaktuelle film ‘Breathe‘, som vi har anmeldt her på Filmpuls.dk, og hendes stærke præstation som Dronning Elisabeth II i verdens dyreste tv-serie til dato ‘The Crown’.

Jeg er specielt vild med indledningen på traileren, som maler et billede af den dystre og brutale stemning og handling fra Stieg Larssons Millennium-serie: Den modbydelige voldsforbryder, der retfærdigt, men brutalt hejses op i en wire i sit eget hjem af Lisbeth Salander, og så kan vedkommende ellers få lov at blive hængende der.

‘The Girl In The Spider’s Web’ er en fortsættelse i Stieg Larssons Millennium-serie, skrevet af David Lagercrantz.

Der er ikke nogen officiel dansk premieredato endnu. I vores nabolande Sverige og Norge er premieredatoen fastsat til d. 26. oktober, så mon ikke vi kan forvente den samme dato i Danmark.

Tags: , ,


Om skribenten

Filmentusiast med stort F. Mener at film bør ses i mørket på det store lærred som filmskaberne har tiltænkt det. Elsker film- og nu også TV-serieuniverser. Går op i håndværket bag og foran kameraet, specielt instruering, filmfotografering, klipning, visuelle effekter, lyddesign og musikken - ej at forglemme vigtigheden i et godt cast og skuespil.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑