Skrevet den 19 august, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til The Last Sharknado (Sharknado 6)

Når man ved at den næste film i ens franchise/filmserie, er og bliver den aller sidste… ja, hvorfor ikke give den hele armen! Jeg vil gerne indrømme, at jeg kun har set den første ‘Sharknado’ film, og altså ikke har fuldt med siden. Den første film fandt jeg ganske fornøjelig, især fordi den var så selvbevidst-dårlig, på en fede måde.

Nu er så det sjette og sidste kapital så hér, og jeg må ærlig og redelig tilstå, at min hjerne er nedsmeltet efter at have set denne trailer. Er det så dårligt, at det er godt? Jeg er i tvivl, men hold da ferie en trailer. Hajer, tidsrejser, dinosaurer, ridderne om det runde bord, cowboydere, transvestitter, magi, kloner og robothajer… ja, det er filmen som har det hele.

 

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑