Michael Keatons comeback?

Aleja..." /> Trailer til Alejandro González Iñárritus nye film, 'Birdman'. - Filmpuls


Skrevet den 13 juni, 2014 | af Simon Strand

Trailer til Alejandro González Iñárritus nye film, ‘Birdman’.

Michael Keatons comeback?

Alejandro González Iñarritu, instruktøren, der gav dig ‘Biutiful’ (2010), ‘Babel’ (2006), ’21 Gram’ (2003) og ‘Love is a Bitch (org. titel ‘Amorres Perros’ fra 2000) er tilbage med en ny film, denne gang et komedie drama, der netop har fået sin første trailer.

I ‘Birdman’ ser vi Michael Keaton i rollen som Riggan Thomson – en skuespiller, der for længst er toppet i sin karriere, i rollen som superhelten Birdman.
Det ser ud til at gå lidt sløjt til med karrieren. Derfor vælger Riggan at opstille et Broadway show om Birdman, der skal få ham tilbage i rampelyset, hvilket ser ud til at skabe en del spændinger mellem hans produktions hold og hans eget ego.

Umiddelbart kunne dette ligne Michael Keatons store comeback. Mange vil mene, at hans egen karriere også toppede, da han gav den som Batman i Tim Burtons to film, fra hhv. 1989 og 1992. Det er derfor en sjov detalje, og måske det mest oplagte valg, at lade Michael Keaton slå sig løs som filmens hovedrolle.

‘Birdman’ står til at udkomme d. 17. oktober i USA, hvilket er lige i starten af Oscar-sæsonen – mon ikke ‘Birdman’ får kastet en enkelt eller to Oscar-nomineringer efter sig?

Ud over Michael Keaton optræder også Emma Stone, Naomi Watts, Zach Galifianakis og Edward Norton.

Filmen kan højst sandsynligt forventes i de danske biografer i oktober eller november.

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

tidligere elev fra European Film College med en bred smag for film og 'Independence Day' som absolut guilty pleasure.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑