Skrevet den 21 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til Aquaman

Det er ingen hemmelighed, at det ikke kører så godt for filmatiseringerne af DC’ tegneserier, som Marvels. Warner Bros. og DC’ forsøg på at lave deres eget filmiske univers, har været (for mange fans) under lavmålet, og decideret skuffende, med sjovt nok ‘Wonder Woman’ filmen som den bedste indtil videre.

Nu bliver det spændende om ‘Aquaman’ nu kan bringe lidt lys til DC og lidt glæde til de fans, der har ventet lang tid på en såkaldt “stand alone film” med havhelten her. Instruktøren er James Wan, og han er en meget erfaren herre, med ekspertise i gyser-genren primært, men han kan skam også lavet andet.

Dog må denne skribent være ærlig og tilstå, at denne trailer beviser, at DC stadig går i den forkerte retning. Jeg er langt fra forventningsfuld eller spændt efter selvsyn, og mener at det nærmest ligner en action-pumpet skæv version af ‘Den Lille Havfrue’.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Trailer til Aquaman

  1. Line F. Svare says:

    Hold nu op den ser dårlig ud. Den kunne være lavet i 00’erne, hvilket ikke er særlig positivt når den er fra 2018.. Den er visuelt helt vildt enormt grim! og hvorfor er skuespillet så sygt akavet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑