Skrevet den 14 maj, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til Climax

Den fransk-argentinske instruktør Gaspar Noé er en af de få som har formået at chokere og gøre mig vred. Det gjorde han med ‘Irreversible’ fra 2002, som gav mig en af de største filmiske mavepustere, der stadig i dag kan mærkes. Med hans visuelle mesterværk ‘Enter the Void’ fik jeg et bedre forhold til manden, og så ham for den fremragende auteur han er. Noé er ikke en der ligger fingre imellem noget, og han tør visuelt at fortælle en historie på en måde, hvor andre nok tier.

Hans nyeste film ‘Climax’ ser hvert fald vild ud, og den vil uden tvivl ramme de smalle biograflærreder her i landet.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑