Jeg husker stadig den dag Heath Ledger døde, og noget af sorgen sidd..." /> Trailer til dokumentar om Heath Ledger - Filmpuls

Skrevet den 6 april, 2017 | af Line F. Svare

Trailer til dokumentar om Heath Ledger

Jeg husker stadig den dag Heath Ledger døde, og noget af sorgen sidder stadig et lille sted inde i hjertet på mig. Jeg var (og er) nemlig kæmpe fan af den australske skuespiller, og jeg tænker stadig på hvilken stor række af fantastiske filmprojekter han kunne have lavet de sidste 9 år, hvis ikke han var gået bort som 28 årig.

Næste år er det 10 år siden Heath Ledger døde, og i den forbindelse kommer en dokumentar kalder ‘I am Heath Ledger’. På trods af at jeg personligt langt fra har glemt ham, og ikke er sikker på jeg kan holde til at tage i biografen og se filmen, så tror jeg det er et meget passende tidspunkt at minde verden om, hvem denne fantastiske skuespiller var – og at vi ikke skal glemme ham og hans talent. Samt at vi skal huske ham for andet, end blot rollen som Jokeren.

‘I Am Heath Ledger’ kommer til at vise billeder og videoklip som ikke har været vist før, og som Heath selv har filmet. Den første trailer til filmen kan ses for oven.
To instruktører står bag filmen. De første er Adrian Buitenhuis, som ikke har meget instruktør-erfaring bag sig. Den anden mand er Derik Murray som tilgengæld har en lang række dokumentarer bag sig som instruktør og producer. Mange af dem starter med “I am” og handler bl.a. om JFK Jr., Steve McQueen og Bruce Lee.

‘I Am Heath Ledger’ får premiere d. 23 april 2018, men har indtil videre ingen dansk premieredato.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑