Skrevet den 8 maj, 2019 | af Jakob Sørensen

Trailer til ‘Escape Plan 3’ med Sylvester Stallone

Denne skribent vidste ikke engang at der var en 2’er ude, så at vi allerede er nået til nummer 3 er for mig lidt overraskende. Personligt, så fandt jeg den første ’Escape Plan’ film ganske underholdende. Ikke stor kunst, men absolut solid underholdning, som førte Sylvester Stallone og Arnold schwarzenegger sammen.

Escape Plan 3

Ifølge distributøren Nordisk Film, så lyder handlingen til ’Escape Plan 3’ således: Datteren af direktøren for Hongkongs største tech-virksomhed forsvinder i noget, der ligner en typisk kidnapning. Men da Ray Breslin (Stallone) og hans hold går dybere ind i sagen, finder de ud af, at kidnapperen er den sindsforstyrrede søn af Breslins tidligere forretningspartner, og at han også har kidnappet kvinden i Breslins liv og holder hende fanget i et kæmpe fængsel kendt under navnet Djævelens Station.

Personligt, så synes jeg at traileren ser forfærdelig ud. Kliché på kliché, og det undre mig heller ikke, at filmen ingen biografpremiere får, men i stedet udgives digitalt og fysisk den 8. juni. Og er det bare mig, eller er Sly ved at se alvorlig metaltræt ud nu?

Copyright: Nordisk Film

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑