Skrevet den 12 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til Halloween

Tilbage i 1978 udkom John Carpenters slasher-gyser, ‘Halloween’ (på dansk ‘Maskernes Nat’). Den blev en af de mest succesfulde uafhængige film nogensinde, og beviste at man sagtens kunne lave noget kommercielt udenfor Hollywoods murer. Filmen startede en bølge af slasher-film, der bombarderede film og videomarkedet. Personligt så har jeg fra barnsben af været fan af ‘Halloween’, men desværre så er det ikke alle af efterfølgerne til originalen, som kan betegnes som seværdig. Dog, så er der et par stykker som jeg forguder ligeså meget som 1’eren.

Nu er der så kommet en hel nu efterfølger ud, og den glemmer fuldstændig de andre film, med undtagelsen af den første. John Carpenter er tilbage som producent, og Jamie Lee Curtis træder for fjerde gang ned i rollen som Laurie Strode. En rolle som startede hendes gloværdige karrierer, og gav hende titlen som den ukronede “scream queen”.

Så glæd dig til Oktober måned, for der er morderen Michael Myers tilbage…. for fuld styrke!

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑