Fra instruktøren der smed en hed omgang heist-action efter os i år ..." /> Trailer til Michael Manns 'Blackhat'! - Filmpuls

Skrevet den 26 september, 2014 | af Anders Bjerg

Trailer til Michael Manns ‘Blackhat’!

Fra instruktøren der smed en hed omgang heist-action efter os i år 1995 med ‘Heat’, og senere gav os en ultra-intens taxa-tur vi næppe fortrænger med ‘Collateral’ i 2004, kan vi vel roligt introducere traileren til en veloplagt Michael Mann anno 2015! Og der er skam ingen grund til bekymring angående ventetiden – vi skal nemlig kun 15 dage ind i det nye år før vi får den højteknologiske cyberkrimi ‘Blackhat’ at se i sit fulde spektrum!

Filmen handler om et pludseligt opstået brud på de financielle markeder hos alle store banker på international basis, foretaget af professionelle hackere. For at sætte en stopper for dette, beslutter Amerika og Kina i fællesskab at den eneste løsning på dette verdensomspændende problem er, at bringe en allieret mand med samme fjendtlige egenskaber, ind i spillet mod hackerne. Men en virtuel menneskejagt er næppe nogen nem opgave, og Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth) og hans hold må desperat forsøge at sætte en stopper for de kriminelle hackere, alt imens de springer fra land til land og fra bank til bank på kun få sekunder!

Blackhat trailer, filmpuls.dk

‘Heat’-instruktøren har ikke instrueret en film siden 2009 med det biografiske gangsterdrama ‘Public Enemies’. Glæder du dig til at se en nyudhvilet og nyudviklet Michael Mann levere sit nutidige og ikke mindst aktuelle bud på endnu et storartet bankrøveri?

 

‘Blackhat’ får dansk premiere den 15. januar 2015.

Tags: , , , , , , , ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑