I 2011 fik vi 'Rise of the Planet of the Apes', som rebootede film-se..." /> Trailer til næste "Apes" film - Filmpuls

Skrevet den 7 oktober, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

Trailer til næste “Apes” film

I 2011 fik vi ‘Rise of the Planet of the Apes’, som rebootede film-serien fra 60’erne. I 2014 fik vi ‘Dawn of the Planet of the Apes’, som fortsatte fortællingen om Caesar og han familie. Og i 2017 får vi så endelig næste kapitel , som hedder ‘War of the Planet of the Apes’. Og til denne er første teaser trailer netop dukket op.

Det er ikke meget vi ved om plottet endnu, men mon det er muligt at menneske-racen vil uddø fuldstændig i denne film, eller holder de stand til et par film mere?

Intet er sikkert, krigen er helt sikkert på vej, og i den vil vi komme til at se Andy Serkis, der vender tilbage i rollen Caesar, og (Højst sandsynligt imod ham) vil vi bl.a. se Woody Harrelson og Judy Greer.

‘War of the Planet of the Apes’ får premiere d. 13. juli 2017

Headerbillede fra IMDb.com

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑