Skrevet den 13 juni, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

Første trailer til ny Disney film

Man må jo indrømme at Disney har det med at få lavet nogle klassikere indenfor film, og nu er første trailer til deres næste så kommet. Denne gang hedder den ‘Moana’.

Filmen handler om den unge kvinde Moana der sætter ud på en sø-rejse for at nå til en ø, kun omtalt i legender. Med sig har hun sine ekseptionelle navigeringsevner og halvguden Maui, som vi ser introduceret i traileren.

Rollelisten er ikke vildt fyldestgørende endnu, men Dwayne Johnson vil ligge stemme til halvguden Maui, mens Moana vil blive livliggjort af Auli’i Cravalho. Dette vil være hendes første film nogensinde.

Filmen bliver instrueret af Ron Clements og John Musker der før har lavet ‘Prinsessen og Frøen’, ‘Skatteplaneten’, ‘Herkules’, ‘Aladdin’, ‘Den Lille Havfrue’ og ‘Mesterdetektiven Basil Mus’ sammen.

På dansk kommer filmen af en eller anden grund til at hedde ‘Vaiana’ og den får premiere d. 2. februar 2017.

Headerbillede fra etonline.com og screenrant.com

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑