Skrevet den 7 juni, 2019 | af Jakob Sørensen

Trailer til ‘Stillidsen’

Der er drama for alle pengene, når vi kommer til den 12. september. For her får ‘Stillidsen’ premiere, der er baseret på den Pulitzer prisvindende roman. Ifølge distributøren handler filmen om Theodore “Theo” Decker, som var 13 år, da hans mor blev dræbt under en eksplosion på Metropolitan Museum of Art i New York. Efter tragedien tager hans liv en drejning og sender ham ud på en bevægende rejse fyldt med sorg, skyld, genopdagelse, frelse og kærlighed. Det eneste håb, Theo har at klynge sig til fra den forfærdelige dag, er et maleri af en lille, lænkebundet fugl.

‘The Goldfinch’, som originaltitlen hedder, ja den har en række kendte navne med om bord. På toppen af dette isbjerg har vi Nicole Kidman og Ansel Elgort, der brød i gennem med filmen ‘Baby Driver’. Derudover så har vi Sarah Paulson, Luke Wilson og den altid eminente Jeffrey Wright.

Copyright: Warner Bros.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑