Skrevet den 3 maj, 2018 | af Jakob Sørensen

Trailer til Supercon

Comic-con i København er lige om hjørnet, og så kan vi jo snuppe en frisk trailer til en film, som sjovt nok gør lidt grin med Comic-con kulturen og kongresser for nørder som os her på siden, og sikkert også dig kære læser.

Det er en heist-film (dem er der lavet 1000 af), men denne gang med Comic-con twistet. Om filmen i enden er morsom og værd at bruge sine spareskillinger på, ja det må tiden vise. Men John Malkovic og Clancy Brown er med, hvilket betyder at jeg pr. automatik er interesseret!

Vi ses til Comic-con… jeg er den som er smuttet.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑