Skrevet den 29 april, 2019 | af Jakob Sørensen

Trailer til ‘Swamp Thing’

Han er måske en af de mindre kendte DC-figurer, men han har bestemt sin egen store fanbase. Hans rigtige navn er Alec Holland, og en ulykke gjorde ham til halvt menneske, halvt plante-sumpskabning. Han lever i den amerikanske sump, og beskytter dette område imod enhver, der prøver at ødelægge naturen eller generelt bare pisser ham af. I 80’erne blev der endda lavet et par film men denne karakter, som senere hen har fået kult-status.

DC har faktisk okay succes med deres tv-serier, der har synes at have fået deres egen fanskare. Og derfor, så udvider Swamp Thinguniverset og introducerer denne karakter, der for nogle er kulminationen på lang tids venten. Traileren ser ret horror-agtigt ud, hvilket vækker denne skribents interesse, som faktisk synes at det visuelle element ser formidabelt ud. Gysermesteren James Wan (’Saw’, ’Insidious’ og ’The Conjuring’) er medproducer på dette projekt, hvilket måske meget fortæller stilen i serien. Som sumpmonsteret har vi Derek Mears, der både har spillet Predator-monsteret i ’Predators’ og morderen Jason Voorhees i den sidste ’Fredag den 13.’ film som blev lavet.

Hvordan og hvornår vi herhjemme i andedammen får lov til at se serien, ja det vides ikke helt endnu. Grunden er at ingen danske streamingtjenester som vi har adgang til, der udgiver serien. Men, hvis man ikke kan vente og er villig til at kaste penge efter at se serien som den første dansker. Ja, så bliver første episode udgive på DC Universe tjenesten den 31. maj.

Copyright: DC Universe / DC Comics

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑