Skrevet den 10 maj, 2019 | af Jakob Sørensen

Trailer til The Lodge

Fra instruktørerne der gav os den isende oplevelse fra Østrig ’Goodnight Mommy’, kommer endnu et originalt og intens gys. I ’The Lodge’ bliver vi præsenteret for et ganske simpelt scenarie: To børn og en stedmor med en grum fortid, der skal bo sammen i en isoleret hytte, uden strøm. Men tingenes tilstand skifter hurtigt til det værre, og det hele hænger sammen med stedmorens livshistorie.

På rollelisten her vi Jaeden Martell fra ‘It’, Richard Armitage fra ’Hobitten’, Lia McHugh fra ‘Totem’ og Riley Keough fra ‘The Girlfriend Experience’. Filmen er produceret af HAMMER Films, som er et gammel legendarisk horror-selskab (som havde deres storhedstid i 60’erne), der i de sidste 10 år er begyndt at lave film igen. Hvornår får ’The Lodge’ så dansk premiere? Ja, det ved vi desværre ikke endnu, men vi gætter på at omkring efteråret, måske lidt tidligere.

Copyright: HAMMER / Filmnation / NEON

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑