Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen har taget en pause ..." /> Trailer til 'Tre Ting' med Coster-Waldau & Birgitte Hjort

Skrevet den 3 marts, 2017 | af Line F. Svare

Trailer til ‘Tre Ting’ med Coster-Waldau & Birgitte Hjort

Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen har taget en pause fra det store udland, og lavet den danske film ‘Tre Ting’.

Sprængstofekspert Mikael har været med til at stjæle 60 millioner kroner, og forsøger nu at redde sit eget liv ved at udlevere de andre der var med i tyveriet.
Mikael skal sidde 24 timer på et hotelværelse under vidnebeskyttelse, indtil retssagen starter. Efter retssagen skal Mikael rejse ud af landet og få en ny identitet. I bytte for at ville vidne, beder Mikael om tre ting: at PET finder kvinden Camilla, at han får bragt en bestemt kasse til sig, og to gange butter chicken (det jo sådan set fire ting, men jeg siger ikke noget!).

‘Tre Ting’ har premiere d. 18 maj 

treting

Foto: SCANBOX

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑