Lana og Andy Wachowski kender vi fra 'The Matrix' og den nyere 'Cloud..." /> Tredje trailer til udskudt 'Jupiter Ascending' - Filmpuls

Skrevet den 29 september, 2014 | af Line F. Svare

Tredje trailer til udskudt ‘Jupiter Ascending’

Lana og Andy Wachowski kender vi fra ‘The Matrix’ og den nyere ‘Cloud Atlas’. Nu er der endnu et kæmpe science-fiction drama på vej fra søskendeparret. Vi burde egentlig allerede have set ‘Jupiter Ascending’, da den skulle have haft premiere den 24. juli. Men sådan et rum-eventyr kræver stort arbejde, især i pre-produktion, og er derfor blevet forsinket, så de kan nå alt de skal. Det er jo selvfølgelig positivt, da vi så er sikker på en mere gennemført film. Filmen har altså derfor først premiere den 5. februar.

Men som hjælp til ventetiden, har vi nu fået vores tredje trailer til ‘Jupiter Ascending’, med liiiidt mindre fokus på Channing Tatum og hans spidse ører, end der var i de to tidligere trailere. Hans rolle, Caine Wise, som er både halv-albino (kan man så ikke lige se) og har ulve-DNA (selvom han ligner et menneske på en prik, pånær ørene, som så ikke ligner ulve-ører) – virker egentlig ikke som en plot-mæssig særlig spændende eller i princippet vigtig karakter – men ser ud til at levere alt den action, vi har brug for og kan samtidig bruges som mål til at skabe lidt kærlighedsplot i filmen. Nuvel – Lad os vente og se.

I den nye traileren er Sean Bean samtidig næsten forsvundet, han var pludselig ikke så vigtig alligevel – til gengæld så er den unge skuespiller Douglas Booth pludselig dukket op. Vi får endnu mere plot afsløret, også omkring hvem hovedrollen Jupiter Jones, spillet af Mila Kunis, egentlig er – og at hun bl.a. virkelig godt kan lide hunde.
Traileren giver mig et indtryk af at der er potentiale for et stort og detaljeret plot, som måske fortjener mere plads end en spillefilm kan give, for at det giver mening. Traileren viser, som de forrige, også et smukt sceneri fyldt med detaljer, som lover, en virkelig flot film, og et spændende univers.

Den tredje trailer har givet mig et smule bedre indtryk af filmen, endnu de to forrige gjorde.
Hvad siger I?

Tags: , , , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑