filmnyheder

Skrevet den 3 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Triers seriemorderfilm åbner CPH PIX 2018

For tiende gang åbner filmsluserne sig i København, og det er i form af CPH PIX, hvor man kan nyde mange skønne, skæve og til tider skægge film, som måske ikke rammer de danske biograffer. Derudover er der mulighed for at se danske talenter, der er med i festivalens internationale talentkonkurrence, New Talent Grand PIX.

Men via festivallens egen side, så er det nu blevet bekræftet hvilket værk man bruger som åbningsfilm, og det bliver Lars von Triers, ’The House That Jack Built’. Det er en film som fik meget omtale nede i Cannes, og som mange af os spændt har ventet på, da seriermorder-undergenren og Lars von Trier synes som et “match made in heaven”.

Filmen får officiel dansk premiere den 29. november, men den 26. september, der kan man allerede lurer den ved festivallens åbning, der foregår i Imperial biografen. Men denne skribent tror nok, at der vil være heftig rift om de billetter. Så her gælder timing og hurtighed for dem som er interesseret.

Billede copyright: Zentropa

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑