Har du ikke HBO Nordic og derfor misset den anmelderroste serie TRU..." /> True Detective i aften kl. 21 - Filmpuls

filmnyheder True Detective bliver vist på DR3 søndag kl. 21 de næste fire søndage.

Skrevet den 19 oktober, 2014 | af Jeppe Andersen

0

True Detective i aften kl. 21

Har du ikke HBO Nordic og derfor misset den anmelderroste serie TRUE DETECTIVE? Nu giver DR3 dig muligheden for at se hele serien over de næste fire søndage.

I 2013 fik Matthew McConaughey stor ros for sin rolle som Ron Woodroof i ‘Dallas Buyers Club’, som han jo bekendt fik en Oscar for (som nogle vil mene, at han stjal fra Leonardo DiCaprio). I januar fik serien ‘True Detective’ premiere på HBO, og den fik hurtig opmærksomhed, hvor alle roste både Matthew McConaughey og Woody Harrelson for deres eminente makkerpar, hvor de spillede henholdsvis Detective Rust Cohle og Detective Marty Hart, som ikke kan være mere sydsstats folk!

Du skal se serien, fordi Matthew McConaughey og Woody Harrelson er perfekt castet til rollerne; hvor rollerne får lov til at udvikle sig i det mørke og dyster univers, og de begge udfolder deres repertoire og viser deres klasse som garvede og rutinerede skuespillere. Specielt Matthew McConaughey har formået sig at etablere sig som en respekteret drama skuespiller med ‘Mud’, ‘Dalls Buyers Club’ og nu med serien ‘True Detective’. Selvom det kan overraske nogle, så viste McConaughey helt tilbage i 1996, at han sagtens kan spille seriøse drama roller med advokaten Jake Tyler Brigance i filmen ‘A Time to Kill’.

I aften kl. 21 på DR3 kan du se de to første afsnit af ‘True Detective’, og se resten af sæsonen de tre efterfølgende søndage. Se den med os andre og kommenter på #filmpuls via Twitter.

Tags: , , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑