The Hate U give
Copyright: 20th century fox

Ungdomsbogen ‘On the Come Up’ bliver filmatiseret

Filmen ‘The Hate u Give’ havde desværre kun premiere i Danmark i få dage, selvom bogen som filmen er baseret på er en bestseller og yderst populær. Vi må håbe at denne film bliver prioriteret højere og vist i længere tid i biograferne.

‘On the Come Up’ er baseret på ungdomsbogen med samme navn af Angie Thomas. Forfatteren har blandt andet også skrevet ‘The Hate U Give’. Filmen følger den unge rapper Bri, der er datter af en afdød rapperlegende. Hun prøver at følge i sin fars fodspor, men dette er ikke nemt, da der er høje forventninger til hende. Samtidig bliver hun diskrimineret på sin skole på grund af sin hudfarve. Hun beslutter sig for at rappe om den uretfærdige behandling, som  hun bliver udsat for, men det skaber ballade.

Der er ikke castet nogen til filmen endnu. Manuskriptforfatteren er Kay Oyegun, der har skrevet og produceret serien ‘This is Us’

Der vides ikke mere om ‘On the Come Up’ endnu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.