‘Vacation’ er tilbage med et brag!

Husker du de gamle klassiske komedier med Chevy Chase, hvor den kære familien Griswold blev taget med gennem alverdens uheld og vilde begivenheder, når først far tager på sin fede ferie med resten af familen! Nu har filmserien fået sig en make-over…

Personligt så hader jeg alle de talrige reboots og remakes, fordi de bare stjæler navnet og ofte laver noget der overhovedet ikke er navnet værd. Man kan sige at denne film kunne være lavet uden ‘Vacation’-stemplet, men til gengæld ser det da ud til at de bliver en god omgang hylemorsom feriefrustationer fra The Griswold’s. Både referencer og rammer lader til at være på plads!

Filmens stil har fået sig en opdatering der tilpasser sig nutidens humor og publikum, hvilket formentlig vil få mange fans til at blive en anelse sure over dette. Men hvis man kan se filmen som en ny og dugfrisk ferie med far og co. så skal man nok tage et par grin med hjem. Stilen ser ud til at køre lige på og hårdt, så det er altså ikke bare en “studie film” hvor grænserne er lagt fra start og opskriften er velkendt. Dette virker som et frisk og modigt pust og med et dejligt line-up af skuespillere – selvfølgelig med (hvad der nok kun er en cameo fra) Chevy Chase!

Se traileren til ‘Vacation anno 2015’ øverst!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.