pulsen

Skrevet den 5 september, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Den værste Sitcom idé nogensinde!

Aaaaahh ja, den gode gamle sitcom-komedie, hvor kulisser tydeligt ligner kulisser, og dåselatteren får med fuld skrue som baggrundslyd. Denne komiske genre stammer fra USA, og herhjemme har vi da også forsøgt at lave vores egen version, med serien ‘Langt fra Las Vegas’, der for alvor startede duoen Casper Christensen og Frank Hvam, før de rodede sig ud i ‘Klovn’ projektet. Vi er nok mange, som har hver vores favorit-show, hvilket nok i bund og grund handler om temperament. Personligt, så synes jeg ikke at sitcoms er særlig sjove, og kun et show har fanget min interesse igennem hele dens forløb, hvilket hverken er ‘Friends’, ‘The Big Bang Theory’ eller ‘How I Met Your Mother’. Nej, det er gode gamle ‘Fraiser’, der som den eneste har fejet benene væk under mig. Hvorfor og hvad er formlen for at få succes i dette felt? Ja, det er en svær ting at gå i detaljer med.

Men, så er der også alle de sitcoms der fra dag et af fejlede, og blev fejet væk under det gulvtæppet de kom ud fra. Dog har nogle dårlige shows alligevel formået at leve i et par sæsoner eller lidt mere, før de blev skrottet. Allerede nu har du måske et sitcom-show i hovedet, som du mener er den dårligste nogensinde, men tro mig, den kan ikke slå den her! For min kandidat er absolut en bums i bagenden for serier, men den er heldigvis ikke særlig kendt, og er af mange gudskelov glemt. Denne sitcom havde æren af kun at varer i sølle 25 minutter, da det kun rakte til pilot-episoden efter folk fik mere end kaffen galt i halsen. En mindre skandale var  under opsejling, og showet blev døbt: “perhaps the world’s most tasteless situation comedy”!

Hvad er så showets præmis? Jo, Adolf Hitler og hans kone Eva Braun bor i en lejlighed i Berlin. Og så har de nogle halv-irriterende jødiske naboer…. Ja, du læste ikke forkert! Denne idé kunne have været morsom, hvis det var en del af et segment i en komediefilm, som f.eks. var instrueret af Mel Brooks. Men, selvom serien er en slags spoof over amerikanske sitcoms, der på et tidspunkt havde en tendens til at tage en idé op, ligegyldigt hvor åndsvagt det var, og lave det om til et show, ja så fungere ‘Heil Honey I’m Home!’ heller ikke som spoof. Hvorfor? Fordi det hele er ekstremt umorsomt. Og tænk sig, at man seriøs havde troet at man kunne lave en langvarig serie med det præmis og den titel, ja det er gennemgribende hjernedødt. Der går et rygte om at 8 fulde episoder blev filmet, men de er ikke dukket op til overfladen.

Hvis du alligevel er interesseret i at se pilot-episoden, så findes der en slidt VHS-udgave af den på YouTube, men jeg vil hellere råde dig til at se showets animerede intro, der aldrig blev vist, da serien som sagt stoppede efter første episode. 

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑