streamingnyheder

Skrevet den 21 februar, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Vender Frasier tilbage til tv-stuerne?

Ja, det spørgsmål bliver nok besvaret inden for de næste par uger, hvis man spørger Frasier aka Kelsey Grammer. For til People Magazine, der fortæller Grammer, at man er i gang med at samle forskellige “pitches” sammen til en ny sæson, hvilket nok er en nyhed der vil glæde mange fans af denne legendariske sit-com.

Personligt så er jeg ikke stor fan af sit-coms, og finder alle kedelige, ja også ‘Friends’, selvom jeg ved den er højt elsket af mange. Men, det var min ekskæreste som introducerede mig for ‘Frasier’, og for første gang, ja der var jeg fanget af en komedieserie med publikums latter i baggrunden. Dels fordi at serien var så velskrevet, og ikke synes at have en episode, hvor strandarden ligesom faldt. Radioværten og psykologen Frasier var en spin-off karakter fra en anden populær sit-com, nemlig ‘Cheers’ eller ‘Sams Bar’, som vi kender den herhjemme. Og at bruge sin tid med snobben Fraiser Crane og ikke mindst hans bror Niles, er altid en hysterisk skæg fornøjelse. Især når de roder sig ud i kaos-scenarier, som ender i vilde komiske klimakser.

Der er intet andet at gøre, end at vente på en officel meddelelse fra kanalen NBC, som ejer rettighederne til showet. Denne skribent krydser hvert fald sine fingre, ben og alt som kan krydses.

Copyright: Paramount Television

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑