filmnyheder

Skrevet den 16 august, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Vender Peter Weller tilbage som Robocop ?

Denne skribent er på det seneste blevet ret så lun på det kommende reboot/efterfølger af ‘Robocop’. ‘District 9’-instruktøren, Neill Blomkamp, som har fået opgaven at instruerer denne film, har sagt to ting, som personlig får mine nakkehår til at rejse sig. Og det er sjældent det sker!

For det første vil det kommende projekt blive lavet i de gamle films ånd. Det betyder at Robocop dragten mere eller mindre vil ligne sig selv, den selvbevidste humor vil være til stede og så bliver det et R-rated film, hvilket varmer mit hjerte. For der er mange studier, der vælger at skrue ned for volden, så de kan få det yngre publikum ind i biografen, og derved score flere penge… mange flere.

For det andet så har Blomkamp givet et hint om, hvem hans synes er den eneste rigtige hovedrolleindehaver. Svaret er Peter Weller, ja den originale Robocop, som var med i de to første film. Weller er i dag ikke en ung mand, og han har i længere stykke tid kun spillet i baggrunden. Men, jeg må ærligt indrømme, at jeg stadigvæk tror, at han godt kan træde ind i metaldragten igen. For hvis Arnold Schwarzenegger stadig kan slippe afsted med at være The Terminator, og en næsten plejehjems aldrene, Harrison Ford stadig er med som Indiana Jones karakteren, ja så kan Weller godt være Robocop igen.

Måske driller Blomkamp fans af filmene, men hvis det bliver til virkelighed, så er det en triumferende genkomst til Weller, og en gevinst for projektet.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑